Notice: Undefined variable: cacheBuf2 in /home/admin/domains/stormcreation.nl/public_html/components/com_sef/joomsef.php on line 4816 Notice: Undefined variable: cacheBuf2 in /home/admin/domains/stormcreation.nl/public_html/components/com_sef/joomsef.php on line 4816 Menuplaza - Stormcreation U bedenk, Wij maken
06-22602955
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Menuplaza

Menuplaza

Menuplaza is een site waar je alle informatie en menu kaarten van restaurants op kunt zoeken. De klant wilde een site waarbij alles aanpasbaar was zonder dat je daar enig kennis van scripten moest hebben. Dit is aardig gelukt althans dat denken wij.

De mening van de klant

Ik kwam via mijn collega bij Bram van Stormcreation en vanaf het eerste email contact liep alles zeer vloeiend zonder onduidelijkheden, mijn vertrouwen was snel gewonnen door het telkens op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen aan mijn site Menuplaza.nl. 

Wat ik belangrijk vond was natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid van de site voor de bezoekers maar ook voor die van mij en mijn collega's iedereen moest met de site kunnen werken en door de keuze wat Bram voor mij heeft gemaakt snapt iedereen hoe je de site moet aanpassen. 

Ook door de extra tips gaande weg is de site meer waardevol geworden. Er zijn extra opties toegevoegd waar ik in het begin nog niet eens aan had kunnen denken maar zonder problemen en een nette aanpak van de prijsafspraken kreeg ik de offerte om hiermee akkoord te gaan. 

Nu de site af is ben ik alweer bezig met nieuwe projecten en zonder twijfel ga ik daarvoor Stormcreations aantikken. Zonder een standaard tel-sell verkoop reactie te geven kan ik met eerlijkheid zeggen dat dit een goede zakelijke ervaring is geweest.

Succes met de toekomstige projecten.


Groeten van het Menuplaza team!

 
www.menuplaza.nl